Hotamış İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Bölgemiz ve kendi alanımızda farkımız olmalı...

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresineeğitim öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 8:30-15:15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce / Arapça
Servis Bilgisi: Karapınardan servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0332 767 22 02

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hotamisimamhatipoo.meb.k12.tr

Adres - Mahalle HOTAMIŞ Cadde/Sokak134869. Dış Kapı No32 KARAPINAR/KONYA İl ve İlçe Merkezine Uzaklık İl 75 Km İlçe 25 km

Öğretmen :8
Öğrenci :67
Derslik :16
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Taşımalı eğitim öğretim sistemi

Yerleşim Yeri - Hotamış beldesi geneli tarımla uğraşır, beldenin çevresi geniş tarım arazileri ile çevrilidir.Beldede sağlık ocağı vardır.

Adres - Mahalle HOTAMIŞ Cadde/Sokak134869. Dış Kapı No32 KARAPINAR/KONYA İl ve İlçe Merkezine Uzaklık İl 75 Km İlçe 25 km

Ulaşım Öğretmenlerimizin bir kısmı Konya´dan, bir kısmı da Karapınar dan özel araçları ile ulaşım sağlamaktadır. Öğretmenlerimiz Karapınar ilçe merkezinden servis ile de okulumuza gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, İl merkezine 85, İlçe Merkezine 25 km uzaklıktadır.Hotamış´ı Konya-Adana yoluna bağlayan 2 köy yolu vardır.